Beoordelingen van Meneer Hap Leiden

Recente recensies van Meneer Hap Leiden

5 sterren na 23 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Als vertrouwd, heerlijke bolognese. Ik ben fan.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten voor een redelijke prijs.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De garnalen waren koud en net niet gaar genoeg. De rest smaakte wel heel fijn en was ook goed warm. Ook het haferkoekje was heerlijk. De bezorging was op de afgesproken tijd. De bezorger heel vriendelijk.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ragu en de couscous met pompoen waren heerlijk! Helemaal super was het flesje wijn dat we erbij kregen omdat een van ons jarig was.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten wat met aandacht is bereid en verpakt. Ook de bezorgers zijn vriendelijk. Echt een aanrader.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De couscous salade met gegrilde groenten en falafel was weer heerlijk en ontzettend bedankt voor de net zo heerlijke havermout koek!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Voelde me wel een beetje lullig voor de bezorger die zeiknat aan de deur kwam... Bedankt!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten, en lekker koekje erbij. Bedankt!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke chilli! En ook nog verrast met een lekker koekje. Ik bestel vaker en het is altijd lekker!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was echt lekker, ik had de maaltijd met couscous en allerlei groenten. Hij vult goed. Bedankt!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke mhur en vlotte bezorging door vriendelijke jongeman. Zeker aan te bevelen! Keep up the good work!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten, ook super vullend. Meestal vind ik 10 euro best prijzig voor een persoon, maar aangezien de maaltijden zo vullend zijn vind ik het niet duur. Heb een keer eerder hier besteld toen had ik de couscous salade en de vegan chili besteld en die waren ook echt super lekker en vullend! Daarnaast had ik bij deze bestelling een havermoutkoekje erbij zitten (had deze niet besteld). Jammer genoeg was hij niet vegan, dus ga ik hem morgen weggeven aan iemand.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, grote porties, snel geleverd helemaal top.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta was prima. Eten was warm toen het aankwam. Duurde wel iets langer dan aangegeven.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de vegan curry als de pasta ragu waren allebei erg lekker. Porties waren precies goed en de bestelling was prima op tijd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!